De voedselzandloper

Zelf ben ik dit boek De Voedselzandloper aan het lezen, vanwege mijn enthousiasme over dit bijzondere en interessante boek wil ik het delen met u:

Volgens het principe van de Voedselzandloper zou het gezonder zijn om minder suikers en koolhydraten te eten.  In dit boek De Voedselzandloper van de Belgische arts Kris Verburgh wordt vooral de nadruk gelegd op het  tegengaan van het verouderingsproces.

De arts praat niet over diëten of over afvallen. Als men de principes van de Voedsel zandloper volgt zou dat (snelle) veroudering afremmen. Een fijne bijkomstigheid is dat je gewicht verliest bij het volgen van de Voedselzandloper richtlijnen.

Ook wordt de nadruk gelegd op het eten van goede vetten en veel minder rood vlees. In het boek de Voedselzandloper wordt het bijzonder duidelijk uiteen gezet waarom dit zo belangrijk is, het leest gemakkelijk!

Bent u, net als ik,  een voorstander van een lang en gezond leven én het eten van gezonde en goede voeding. Wilt u zich langer jeugdig en fit voelen dan is dit leesboek  echt aan te bevelen. 

Lidy van Hoorn
Redactrice www.voeding.adviesplaats.nl Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Voeding